Skräddarsytt

Invitrea-Skraddarsytt-Garanti-1

Slut dina ögon och dröm dig bort en stund. Hur vill du att din dusch ska se ut? Utöver vårt fasta sortiment kan vi måttanpassa duschmodeller vilket innebär att vi kan skapa exakt den dusch du drömmer om, utan att ge avkall på funktion.

Vi kan inte trolla med knäna men väl med våra duschar. Alla modeller som har ett rakt glasparti och rak dörr kan måttanpassas efter dina behov. Leta efter symbolen ”Skräddarsytt” eller ”Kombinerbara standardmått” som du hittar intill många av våra modeller i de båda serierna. Den indikerar att detta är en dusch som går att måttanpassa.


Titta efter symbolerna som du hittar intill många av våra modeller. De indikerar att det är en dusch som går att skräddarsy och/eller har kombinerbara standardmått.

Kan Skräddarsys
Kombinerbara standardmått

Dela inlägg

Dela på facebook
Dela på print
Dela på email

Beställ hem vår katalog!

Fyll i dina uppgifter så skickar vi ett ex till dig utan kostnad idag.